Tarieven


Individuele coaching

De eerste sessie begint met een kort intakegesprek waarin ik meer uitleg geef over de methode en we jouw coachvraag bespreken. Vervolgens gaan we aan het werk in de natuur of met de paarden. Het is mogelijk om eenmalig een coachsessie te doen of een coachtraject waarbij we van te voren het aantal sessies afspreken.

 

Natuurcoaching individueel: € 125,-* per sessie of € 550,-* per vijf sessies

Een sessie natuurcoaching duurt maximaal 1,5 uur. We spreken van te voren samen af waar we de natuur in gaan. Ik ken veel gebieden in de buurt van Utrecht, maar we kunnen ook afspreken op jouw favoriete plek in het bos, op het strand, heide, park, tuin... 

 

Equine Assisted Coaching individueel: € 125,-* per sessie of € 550,-* per vijf sessies

Een sessie Equine Assisted Coaching duurt maximaal 1,5 uur en is inclusief gebruik van de paarden op de coachlocatie in Bodegraven. Ik kan je ook coachen met je eigen paard op je eigen locatie. 

 

Coach-duo: € 225,-* voor twee sessies

Twijfel je tussen natuurcoaching en Equine Assisted Coaching? Waarom niet allebei! Als je kiest voor een coach-duo plannen we twee sessies in: één in de natuur en één met de paarden. Als je wilt kun je daarna verder met de methode die je het meest aanspreekt.

*Vrijgesteld van BTW.

 

Team- of groepscoaching

Dit is erg afhankelijk van wat jullie wensen zijn. Als je contact met me opneemt, kunnen we de wensen van je team of groep en de mogelijkheden bespreken. Daarna zal ik een offerte opstellen.  Van te voren een vrijblijvend kennismakingsgesprek is natuurlijk ook mogelijk!